Crown the Empire, Set it off, Danderkids en Alive like me samen naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Na hun daverende show in het voorprogramma van Asking Alexandria is het tijd voor de Texanen van Crown The Empire om als headliner de Melkweg aan te doen. Na de release van hun tweede album ‘The Resistance: Rise of The Runaways’ op Rise Records is het hard gegaan voor deze band, die een ruige mix van metalcore, post-hardcore en electronica koppelen aan een theatrale en energieke performance. En ze komen natuurlijk niet alleen. Voor deze ‘Rise Of The Runaways Euro Tour’ hebben ze de Amerikaanse bands Set It Off (Equal Vision Records), Dangerkids (Rise Records) en Alive Like Me (Rise Records) gestrikt, voor wat ongetwijfeld een te gekke avond gaat worden!

Crown the Empire, Set it off, Danderkids en Alive like me
Datum: zondag 25 januari 2015
Aanvang: 18:00 uur
Zaal: Melkweg, oude zaal
Voorverkoop start vrijdag 7 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek