Danny Vera naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarDanny Vera is eigenlijk een Amerikaan, dat kan niet anders. Is niet zo natuurlijk, maar hij is in ieder geval wel goddamn cool. ‘Distant Rumble’ heette zijn eerste album op Excelsior Recordings en daar voegt hij nu een pracht van een EP aan toe: ‘The New Black and White’ met daarop uiteraard de hit ‘All I wanna do is make love to you’ (ja, dat jaren 80 nummer van de band Heart inderdaad).

Het gaat supergoed met één van de best geklede mannen van Nederland. Na zijn wekelijkse optredens tijdens Voetbal International is hij tegenwoordig ook een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en andere tv shows. Kortom, als je gewoon heel goed ouderwetse americana maakt, dan kun je nog steeds een heel groot publiek betoveren. Net als vanavond.

Danny Vera
Datum: 04 april 2015
Zaal: Effenaar, Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Za 08 nov `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek