DJ Shadow en Cut Chemist naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Onder de naam ‘Renegades of Rhythm’ komen DJ Shadow en Cut Chemist naar Amsterdam voor een vinyl-only tour. De tour is eerder dit jaar gestart in de VS en Canada en wordt uitgebreid naar Europa wegens groot succes. De tour is geheel opgedragen aan Afrika Bambaataa en zijn grootse invloed op het genre hiphop. Dit betekent dat de DJ’s zich geheel toeleggen op het draaien van platen van deze “Master of Records”. Het aantal platen uit zijn invloedrijke collectie wordt geschat op maar liefst 40.000. Deze unieke show zal een bijzonder programma hebben met meerdere draaitafels en moderne visuals!

DJ Shadow en Cut Chemist
Datum: donderdag 19 februari 2015
Aanvang: 20:00
Zaal: Melkweg, The Max

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek