Extra concert Neil Diamond in Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeNeil Diamond geeft op zaterdag 27 juni een tweede concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De Amerikaanse singer/songwriter kent een indrukwekkende carričre. In totaal bracht hij in de Verenigde Staten maar liefst 37 Top 40 singles en 16 Top-10 albums uit. Zijn meest recente album ‘Home Before Dark’ kwam in zowel de Amerikaanse als de Britse albumlijsten gelijk op nummer 1 binnen.

Neil Diamond is tijdens zijn ruim 50 jaar durende carričre bekroond met diverse Grammy Awards en Golden Globe Awards, is opgenomen in de Rock en Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame en is onderscheiden met de NARA’s MusiCares Person of the Year award en de Sammy Cahn Lifetime Achievement Award, een van de hoogste onderscheidingen voor songwriters. In 2011 ontving Neil Diamond ook nog de de prestigieuze Kennedy Center Honor voor zijn oeuvre en bijdragen aan de Amerikaanse cultuur.

De aankondiging van de tour valt samen met de release van zijn nieuwe album ‘Melody Road’ dat onlangs is uitgekomen. Tijdens deze concerten komen zowel de liedjes van het nieuwe album als zijn oude klassiekers voorbij.

Neil Diamond
Datum: Zaterdag 27 juni 2015 EXTRA CONCERT
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
De kaartverkoop voor dit extra concert start donderdag 6 november om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek