Fiction Plane naar het Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeHet driekoppige Fiction Plane komt met een nieuw album. Op 18 maart bestormt de alternative rockband van Sting’s zoon Joe Sumner met een volledig nieuw repertoire het podium. Santa’s Boyfriend heette de band nog, toen deze in 2001 werd opgericht. Gelukkig werd deze naam al gauw naar de prullenbak verwezen en vervangen door Fiction Plane. Vijf jaar na deze verandering drong de groep in 2007 de Nederlandse hitlijsten binnen met de single ‘Two Sisters’, en de 25e plaats van de Single Top 100 bereikte. Dankzij dit succes speelde Fiction Plane op welbekende festivals als Paaspop en Pinkpop en waren vier clubshows volledig uitverkocht.

Voor het gloednieuwe album is Fiction Plane in Los Angeles de studio ingedoken met Tom Syrowski, die eerder samenwerkte met onder andere Avril Lavigne en Bruce Springsteen. Heel veel wil de band nog niet kwijt over het nieuwe werk, maar één belofte is al gemaakt: op 18 maart gaat het dak eraf.

Fiction Plane
Datum: woensdag 18 maart 2015
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Voorverkoop start: 08 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek