Fiction Plane naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

tivoliDe Engelse band Fiction Plane brak in 2007 door met het niet-uit-je-kop-te-krijgen rockreggaenummer Two Sisters. Dat de stem van zanger Joe Sumner nogal veel op die van Sting lijkt, is geen toeval, want Joe is zijn zoon. Nederland is dol op Fiction Plane en die liefde is wederzijds: niet voor niets nam Fiction Plane hun livealbum Paradiso (2009) op in de gelijknamige zaal in Amsterdam. Hun laatste studioalbum Sparks is alweer ruim vier jaar oud, maar op een nieuwe plaat van dit knallende powerpoptrio hoeven we gelukkig niet lang meer te wachten – die wordt as we speak afgeleverd bij de perserij!

Fiction Plane
Zaal: Tivoli de Helling
Datum: 20 maart 2015
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek