Gus G. naar Hedon

Ticketmaster

hedonGus G. is de afgelopen tien jaar zo de metal wereld ingeslopen als één van de heersende meesters van de metalgitaren. Hij heeft al meer dan een dozijn aan studio albums opgenomen en speelt overal ter wereld als lid van bands als Arch Enemy, Dream Evil, zijn eigen band Firewind en is persoonlijk door metal legende Ozzy Osbourne uitgekozen als zijn gitarist. Maar nu wordt het tijd voor zijn eerste solo album: ´I Am The Fire´. De vliegensvlugge Griekse fret-verslinderaar zet een stempel in het volgende hoofdstuk in zijn carriére. Al jaren vragen fans aan Gus of hij een soloplaat wou opnemen, maar hij kon nog niet de juiste sound vinden om aan mensen te laten horen. Maar nu is dat historie en komt Gus met een album wat, op een paar instrumenten na, niet traditioneel heavy metal is, maar meer een classic rock vibe heeft. Het album geeft Gus de kans om te experimenteren en een andere kant van zichzelf te ontdekken en geweldige gitaarsolo’s te schrijven.

Gus G.
Datum: woensdag 4 maart 2015
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek