Jhelisa Sings A Tribute to Nina Simone in TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Amerikaanse zangeres Jhelisa is een diva die al twintig jaar actief is op het snijvlak van neo-soul, acid-jazz en hiphop. Haar veelzijdigheid heeft ze mede te danken aan haar uitstekende genen: Jhelisa is een nicht van Carleen Anderson (Incognito, Brand New Heavies) en haar tante is Vicki Anderson, ooit achtergrondzangeres bij James Brown. Met haar nieuwste project duikt Jhelisa het verleden in, want samen met jazzpianist Robert Mitchell brengt ze vanavond een ode aan ‘The mother of jazz’: Nina Simone. Verwacht verrassende nieuwe arrangementen en interpretaties van deze twee jazzgrootheden!

Jhelisa Sings A Tribute to Nina Simone
feat. Robert Mitchell
Zaal: TivoliVredenburg, Hertz
Datum: zondag 1 februari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek