JJ Grey & Mofro en Marc Broussard naar Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeNa zes albums en meer dan tien jaar vrijwel non-stop rondtouren met verhalende bluesrock zijn JJ Grey & Mofro vrijwel de hele wereld over geweest. Van kleine clubs tot enorme Amerikaanse festivals als Bonnaroo en Lollapalooza: overal waar ze speelden ging het dak eraf dankzij hun swingende rock-, soul-, funk- en bluesjams met hier en daar een gevoelige ballad. Hammondorgels en slideguitars vliegen je om de oren in een opzwepende show die niemand onberoerd laat.

Voordat JJ Grey aan de beurt is, staat eerst Marc Broussard op het podium. Deze ‘bayou-soul’-artiest bracht in 2004 zijn eerste album uit, waarmee hij direct veel indruk wist te maken door zijn old-school, authentieke southern-soul nummers. Op zijn nieuwste plaat ‘A Life Worth Living’ bezingt Marc vooral zijn liefde voor zijn thuis, voor familie. Vol overtuiging en passie treedt Marc in de voetsporen van zijn grote voorbeelden Marvin Gaye, Dr. John en Otis Redding.

JJ Grey & Mofro en Marc Broussard
Datum: zaterdag 28 maart 2015
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Voorverkoop start: 10 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek