Lord Finesse terug naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Na een afwezigheid van 10 jaar, komt Lord Finesse eindelijk weer terug naar de Melkweg! De rapper en producer uit The Bronx is het meest bekend als leider van de D.I.T.C crew. De Funky Technician laat zien dat old school hip-hop nog steeds springlevend is en dat deze veteraan nog steeds verrast. Label Slice of Space bracht dit jaar het project ‘SP1200’ uit, precies dát geluid waar Lord Finesse fans 20 jaar op hebben gewacht. Hij groef diep in zijn verzameling floppy disks en DAT tapes en komt met 25 nog nooit uitgebrachte instrumental tracks. Percee P stond in ’89 tegenover Lord Finesse in een battle, dit keer staan ze naast elkaar op het podium!

Lord Finesse
Datum: dinsdag 23 december 2014
Aanvang: 20:00 uur
Zaal: Melkweg, oude zaal
Voorverkoop start zaterdag 8 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek