Overkill naar Hedon

Ticketmaster

hedonIn de tijd voor MTV’s “Jersey Shore” en HBO’s “The Sopranos”, zegende New Jersey de wereld met Overkill. Een heavy metal band gevestigd in het begin van de ontluikende Amerikaanse Trash beweging. Dit jaar kwam Overkill met hun zeventiende studio album White Devil Armory. Het album doet qua krachtige, agressieve en melodieuse kwaliteit niets onder die van de andere zestien platen die het genre definiëren en herdefiniëren tot gesmolten metaal. De crunch is onmiskenbaar. De stem is onvervangbaar. Binnen een minuut is het duidelijk dat White Devil Armory het werk is van Overkill. Geen schijn, maar geëxperimenteerde muziek die leidt tot eerlijke altijd vertrouwde thrash metal. De bandleden weten wat ze willen, hebben geen identiteitscrisissen. Ze maken muziek wat raakt en niet populariteitsgebonden is. Het gaat over aktie, boven reactie. Hun nieuwste album Devil Armory is gefocused, vernietigend en catchy as hell. Het demonstreert de capaciteit van een groep wiens creatieve werk uit de luidsprekers knalt.

Overkill
Datum: dinsdag 17 maart 2015
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Zaal: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek