Peter Pan Speedrock naar W2

Ticketmaster

W2De hardst werkende rock & rollband van Nederland laat een beest van een album los! Hoe kan Rockcity’s grootste drie-eenheid na bijna twintig luidruchtige jaren nog steeds aan momentum winnen, kan men zich afvragen. Nou, buckle up en lees verder. Zoals Elvis zei: “Ambitie is een droom met een V8-motor.” De motor van Peter Pan Speedrock is een Top Fuel-dragster die raast door het rotstof waar dromen van gemaakt zijn. Een greep uit de waslijst met vuile daden: splitreleases met giganten als Zeke, Danko Jones, Gluecifer en Batmobile; grenzeloos touren van Australië tot Rusland; het instigeren van de jaarlijkse festivals Klok Rock Orange, Beaverfest en de grand slam van rock op Nederlandse bodem – het internationaal gevierde Speedfest.

Na plaatopnames te hebben ervaren met knoppendraaiers van formaat – onder wie Theo Van Rock, Kurt Bloch en Tomas Skogsberg – gooide PPSR het over een andere boeg en bouwde eigenhandig een studio in Rockcity Headquarters. Een van hun buren in de DIY-faciliteit is gitaareffectentovenaar Dr. No. Zijn eerste en meest succesvolle stompbox was de Drive-O-Matic, oorspronkelijk gemaakt voor Peter Pan Speedrock. Vorig jaar spande het driekoppige rockmonster samen met Dr. No voor de oprichting van een tweede band, genaamd Four Headed Dog, maar die sludge-groovemachine is een heel ander verhaal. Het toont echter wel aan dat de muziek stroomt als bier tijdens een Gang Green-barbecue.

Peter Pan Speedrock
Datum: 31 januari 2015
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek