Sean Rowe naar Merleyn

Ticketmaster

merleynDe Amerikaanse singer-songwriter Sean Rowe weet zijn luisteraars keer op keer te ontroeren. Hij heeft een mooie, zware stem, zingt soms teder en ingetogen en soms als bezeten door de duivel.

Zijn teksten zijn beeldend, indringend, triest en de begeleiding op veelal alleen gitaar is sober en zacht. Hiermee past Rowe aardig in het rijtje van verre voorgangers als Leonard Cohen, Van Morrison, Tom Waits en Stuart Staples. In 2003 verscheen het debuutalbum ‘27’, in 2009 gevolgd door ‘Magic’, dat in kleine oplage verscheen bij het label ANTI. ‘The Salesman and the Shark’ uit 2012 was een meesterwerkje en zijn allernieuwste album ‘Madman’ verscheen in september 2014. Als Sean Rowe in dit tempo doorgaat, kunnen we nog heel wat albums van deze bijzondere liedjesschrijver en verhalenverteller.

Sean Rowe
Datum: 24 maart 2015
Zaal: Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop start op 7 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek