The Doors Alive naar Kampen

Ticketmaster

Vanavond een unieke kerstshow van The Doors Alive. Deze band wordt door vele critici gezien als de nr. 1 tribute band van die legendarische groep The Doors. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties. Uiteraard komen alle hits voorbij, Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm, The End en nog veel meer.

De zanger, Willie, heeft niet alleen zijn uiterlijk en houding mee, ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison. Om het authentieke geluid te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten als de originele The Doors bandleden.

Datum: donderdag 18 december 2014
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:45
Zaal: ’t Ukien, Kampen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek