Voormalig professioneel baseballer Mike Stud naar Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeVoormalig professioneel baseballer Mike Stud komt met zijn nieuwste hiphopalbum ‘Closer’ op zak Den Haag laten zien hoe je een feestje moet bouwen. Voor Michael Francis Seander Jr. oftewel Mike Stud, begon het allemaal met een veelbelovende baseballcarrière. Hij studeerde sportmanagement, speelde op professioneel niveau baseball en werd zelfs uitgeroepen tot Rhode Island’s speler van het jaar. Toen hij in 2008 door een blessure een lang revalidatieproces in moest, vond hij een nieuwe passie in zijn leven: muziek. Ook na zijn herstel bleef de hiphop aan hem kleven, waardoor er maar één ding op zat: het sporten en rappen combineren.

Vliegende start: 1.000.000 views
In december 2010 zette Mike Stud zijn eerste muziekvideo “College Humor” op Youtube. De clip, die eigenlijk alleen als grapje voor zijn vrienden bedoeld was, ging viral en is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken. Zijn succes werd ook bevestigd toen zijn eerste mixtape, A Toast To Tommy (2011) op nummer twee in de wereldwijde iTunes Hiphop Charts belandde. Met het nieuwe album ‘Closer’ is de jonge Amerikaan hard op weg naar een wereldwijde doorbraak.

In de Verenigde Staten wist hij alle zalen waar hij optrad volledig uit te verkopen; nu is het tijd om Europa te veroveren.

Mike Stud
Datum: vrijdag 30 januari 2015
Zaal: Paard van Troje, kleine zaal
Voorverkoop start: 10 november
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek