A Tribute To Phil Lynott & Gary Moore in de Boerderij

Ticketmaster

Boerderij“Remember Phil & Gary” is een ode aan de legendarische muzikanten Phil Lynott en Gary Moore. Al meer dan 25 jaar herdenken fans in Dublin tijdens de “Vibe for Philo” op 4 januari de sterfdag Phil Lynott, de oprichter en frontman en brein van de Ierse rockband Thin Lizzy. In navolging van de “Vibe for Philo” zullen tijdens deze avond in de Boerderij een aantal nationale en internationale tribute bands hun helden op het podium eren: Dizzy Lizzy (UK), All Star Gary Moore Tribute (NL) en Lizzy (NL).

Zonder enige twijfel is de Ierse Rock Band Thin Lizzy één van de meest prominente bands in het rock genre van de jaren 70. Met de charismatische zanger bassist Philip Parris Lynott als frontman waren zij de eerste die Ierse rock geschiedenis schreven met hun eerste hit ‘Whiskey In The Jar’ en later ‘The Boys Are Back In Town’. Het rock ‘n’ roll leven had tot gevolg dat op 4 januari 1986 Philip Lynott stierf aan de gevolgen van het jarenlang drugs gebruik. Samen met tijdgenoten Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin en Queen zorgde Thin Lizzy voor de blauwdruk van de rock en hardrock muziek.

Special guest tijdens deze avond is niemand minder dan Philomena Lynott, de 84-jarige moeder van de legendarische frontman Phil Lynott. Hieronder vindt je meer informatie over de bands.

A Tribute To Phil Lynott & Gary Moore
Datum: zaterdag 24 januari 2015
Zaal: de Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek