‘AMEN!’ pt. II in De Nieuwe Nor

Ticketmaster

nieuwe norDo you want another AMEN? Zeg ‘JA’ en we geven je die ‘AMEN!’ Poppodium NIEUWE NOR en SPAT slaan voor de tweede keer de handen in elkaar en gaan terug in de tijd. Zo wanen we ons niet alleen in het Londen van de jaren ’90; oldskool raven op onnavolgbare Jungle en Drum & Bass in clubs als Rage. Maar ook het Limburgse danslandschap van 7 jaar geleden halen we terug. Pure underground feestjes uit die hoogtijdagen met klinkende namen als DNNB, Planet Jungle, Bass in Ya Face & Stormtrooper. Put your hands in the air on the drums & bless the bass!

Haste & MC D.O.C. [BE – Dedkob / Jungle Tactics]
Wie was erbij tijdens de Dedkob editie van DNNB? Deel 7 in een reeks van ruim 40 kunnen de oldies onder ons zich nog goed herinneren, ookal is dat alweer 7 jaar geleden. Haste & MC D.O.C. van de wijlen Limburgse crews ‘Dedkob’ en ‘Jungle Tactics’ nemen ons vanavond mee terug in te tijd. Haste & MC D.O.C. zijn na al die jaren nog steeds goed op elkaar ingespeeld en een Haste set gaat van jungle tot jump-up, met naast de rhymes van D.O.C. ook stijlvol over de tracks uitgesmeerde hiphop en r&b acapella’s.

Low5 & Kneppah [Next Planet / Zinloos Geluid]
Low5 & Kneppah vertegenwoordigen vanavond de Jungle en drum&bass vibes uit Roermond. ‘Planet Jungle’ werd onlangs in een nieuwd jasje gestoken en verhuisde terug van de ECI naar oude thuishonk de Azijnfabriek. En hoe, de eerste editie was meteen een knaller. Bij ‘Next Planet’ ligt de focus op lokaal talent en Nederlandse crews met hier en daar uitschieters naar de grote jongens in de scene! Daar kunnen wij alleen maar ‘AMEN!’ op zeggen.

Bastine + Krewsiv [DNNB]
Zowel Bastine als Krewsiv opperden in Limburg jarenlang onder de vlag van succesformule DNNB. Naast thuisbasis NIEUWE NOR werden sets gedraaid door het hele land. Van het Zeeuwse Middelburg tot aan Groningen. Krewsiv’s voorliefde gaat uit naar diepe intelligent d&b en de releases van het Metalheadz label. Ook Bastine is van alle markten thuis en heeft menig op Techstep geënte set losgelaten op een uitzinnige menigte. 2 jaar na het ter zielen gaan van DNNB is het tijd om jullie weer eens te herenigen met onze eeuwige helden.

Mr. S [AMEN!]
‘New Kid in The Jungle’ Mr. S. is van meerdere markten thuis. Hiphop, drum & bass, Jungle, you name it. Mei 2014 draaide hij na vele verzoeken om méér jungle in de NIEUWE NOR eindelijk zijn allereerste jungle-set in onze zaal. De hooggespannen verwachtingen voor Heerlens jongste doch meest fanatieke Junglist blijven echter staan. Ready, Set, let’s go again!

Datum: 29 november
Aanvang 22:00
Zaal open: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek