Dancing with wolves in the snow weer naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster

nieuwe norHet is inmiddels een schitterende jaarlijkse traditie in de NIEUWE NOR: de Rick Nolov Band komt tussen Kerst en Oud op Nieuw thuis voor een uniek jaarlijks concert. Voor de zevende keer nodigen Rick, Stijn en Hans van heinde en verre bevriende Heerlense muzikanten uit voor een avond vol verrassende muzikale ontmoetingen.

‘Dancing with wolves in the snow’ is het jaarlijkse ‘comeback’-feest van de legendarische Rick Nolov Band, de Heerlense formatie die in 1984 Pinkpop opende en bekend werd met de Ska-hit White Shoes. De band brengt, zoals elk jaar op 28 december, een opzwepende mix van Ska, Reggae en Rock, en wel in de originele bezetting met Hans Keuls (drums), Stijn Nolov (bas, zang) en Rick Nolov (gitaar, zang).

Dancing with wolves in the snow
Datum: 28 december
Zaal: De Nieuwe Nor, Heerlen
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek