De Deeldeliers! naar Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeMaak je op voor het enige echte jazzcircus van de grootste jazzfanaat uit de literatuur- én rock ’n rollwereld: Jules Deelder. Uitleggen wat Deeldelirium precies is, is onzinnig. Daar moet je bij zijn. Of zoals De Deeldeliers het zelf omschrijven:

“Deeldelirium is een gekkenhuis vol jazz, spanning en sensatie dat het publiek in verwarring achterlaat op de flanken van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Kutjepoep en Likmereet, waar het Steunfonds van de Vrouwenbond een spoedcursus jodelen organiseert m.m.v. De Deeldeliers. met Dominee van Lier aan orgel en klavier, Den Boris op terreinsax, Van Deelen op ontbijtkoek en Erik de Noorman op atoombom. Een deelderiek gebeuren voor het hele gezin, in deeldereske omgeving dat z’n wederga in de Lage Landen vooralsnog niet kent en ook in de rest van Volendam menigeen in het verkeerde been zal schieten.”

Je bent gewaarschuwd, laat je vooral gek maken door de Rotterdamse nachtburgemeester en zijn Deeldeliers.

De Deeldeliers!
Datum: 24 april 2015
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Voorverkoop start: 14 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek