De Deeldeliers nar Bibelot

Ticketmaster

BibelotNa de DE DEELDELIERS, een film over zes mannen die een nacht al jammend in een studio vertoeven, is er nu de live tour. De immer onberispelijk geklede Jules Deelder en zijn vrinden, een stel dat jazz ademt. Old School Jazz, om precies te zijn.

“DE DEELDELIERS (met Dominee Van Lier op orgel en klavier; Don Boris, terreinsax; Van Deelen, ontbijtkoek en Erik de Noorman op atoombom) draaien de gaskraan open en maken gehakt van jazz, rock, funk, soul, hip, hop, jive, jump, ska, punk, dub, grunge, rap, bop en alles daaromheen en tussenin, waarbij ze volslagen van god los net zo lang door het lint gaan, tot een iegelijk in het bezit van een geldig toegangsbewijs met het schuim op de mond naar de dichtstbijzijnde psychiatrische inrichting is afgevoerd. Mede namens gedopeerden warm aanbevolen.”

Datum: 27 maart 2015
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek