Delain naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotDelain werd in 2002 opgericht door ex-Within Temptation toetsenist Martijn Westerholt. De band is de afgelopen jaren in een sneltreinvaart gegroeid en geëvolueerd tot een hechte band. Sinds 2014 is het vierde studio album van Delain is een feit! Voor ‘The Human Contradiction’ nam Martijn Westerholt weer plaats in de vertrouwde producerstoel. Samen met topzangeres Charlotte Wessels en muzikaal partner in crime Guus Eikens vormde hij het creatieve brein achter de nieuwe plaat. Het resultaat is de herkenbare recente Delain sound, maar met een donker symphonische sausje, bombastiche geluiden en meer gruntwerk.

Na de Europese tour met Within Temptation, een bomvolle festivalagenda en een Amerikaanse tour in september, duikt de band het najaar de clubs in. Op 6 maart in onze Main Stage.

Delain
Datum: 06 maart 2015
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek