El Bastardo Metalfest in de Nieuwe Nor

Ticketmaster

nieuwe norIets dat Parkstad Popstad nog goed kon gebruiken: een vet metalfestival! El Bastardo Clothing organiseert in en i.s.m. poppodium NIEUWE NOR op zaterdag 24 januari ‘El Bastardo Metalfest’. Alles voor het hongerige hart van de metal-liefhebber is aanwezig: een exclusieve show van een headliner van formaat (Unearth), nieuwe acts aan het front en lokale helden. Zij zorgen zowel in de zaal als in het café (akoestisch) voor een negen uur lang muzikaal menu. Daarnaast richten we het café in met plekken voor een live tattoeërder, een barbier en is El Bastardo uiteraard aanwezig met zijn extreme kleding! Yes, it’s on: ‘NL’s most BADASS metal and tattoo festival’!

El Bastardo Metalfest
Datum: 24 januari 2015
Zaal: De Nieuwe Nor, Heerlen
Aanvang: 14:30
Zaal open: 14:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek