Leftfield naar ’t Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDe evolutie van elektonische muziek in de jaren ’90 had er heel anders uitgezien zonder Leftfield. Mixmag noemde de leden Neil Barnes en Paul Daley zelfs “the single most influential production team working in British dance music”. Met tijdgenoten als The Chemical Brothers, Underworld en Orbital brachten ze dance in de UK en ver daar buiten naar de massa’s. Leftfield bracht oa breakbeats, techno, house en dub samen en stonden aan de wieg van wat later progressive house zou worden. Na in 2002 uit elkaar gegaan te zijn, wordt er sinds 2010 weer muziek gemaakt, zowel live als dj sets. Deze dj sets zoeken dezelfde verdieping binnen techno en house als hoe de groep ooit begon.

LEFTFIELD (UK | DJ SET)
+ René Engel + Charlton + C-Jay
Zaterdag 06 december 2014
Zaal: Patronaat, Haarlem
Aanvang: 22.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek