Mister and Mississipp​i naar De Oosterpoor​t

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortMister and Mississippi stond in 2013 al in de Kleine Zaal en de band komt terug naar Groningen! Momenteel wordt er gewerkt aan het nieuwe album ‘We Only Part To Meet Again’, dat op 2 februari 2015 moet verschijnen. Mister and Mississippi brak in 2012 door. De band trok de aandacht van o.a. Blaudzun en Patrick Watson en stal de harten van de indie- en folkliefhebbers. Het debuutalbum verscheen in 2013 en verkocht ruim 10.000 exemplaren in de Benelux. Ze wonnen een Edison en speelden ruim 150 shows (o.a. op Lowlands, Paaspop en SXSW). Hoe het nieuwe materiaal live klinkt kunt u op donderdag 12 maart zelf ervaren.

Mister and Mississippi
Zaal: Donderdag 12 maart 2015
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek