Saturday Sun naar Hedon

Ticketmaster

hedonSaturday Sun komt uit Dorset (UK) gevlogen naar Zwolle. Het viertal maakt muziek dat je langzaam overspoelt door de warmte van de zon. Daarnaast heeft het ook een rauw randje in elke song. De bandnaam “Saturday Sun” zal herkent worden door liefhebbers van de singer-songwriter Nick Drake. Toch gaat de muziek van deze jonge Britten verder dan deze singer-songwriter, het is een mix van folk, rock met een beetje psychedelica. Begin april is hun debuutplaat Orixé uitgekomen en hebben ze op verschillende (grote) festivals gespeeld. Vanaf komend december spelen ze voor het eerst op het vaste land en touren ze door Frankrijk, Belgie en Nederland!

Datum: zondag 7 december 2014
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek