The Gentle Storm naar ’t Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeHet is 20 jaar geleden dat Anneke van Giersbergen haar muzikale carrière startte bij The Gathering. Daarna maakte ze faam met Agua de Annique en als solo-artieste. Nu, twee decennia later, is de zangeres een van de meest geliefde in Nederland en ver daarbuiten. Met The Gentle Storm presenteert ze haar nieuwe project.

Dubbel conceptalbum
Momenteel legt van Giersbergen samen met componist Arjen Lucassen de laatste hand aan een dubbel conceptalbum dat in maart 2015 zal verschijnen onder de naam The Gentle Storm. Ze heeft enkele van Nederlands beste metalmuzikanten om zich heen verzameld om dit album live te presenteren. Zelfverklaard kluizenaar Lucassen gaat helaas niet mee op tour. Van Giersbergen, zal naast werk van The Gentle Storm en nummers uit haar solo-repertoire, ook enkele The Gathering klassiekers in de setlijst opnemen.

The Gentle Storm
Datum: Zaterdag 11 april 2015
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Voorverkoop start: 14 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek