Toto naar Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeTwee jaar na hun laatste optreden in Nederland komen de heren van Toto terug naar ons land. Op zaterdag 30 mei 2015 geeft de band een concert de Amsterdamse Ziggo Dome. Twee jaar geleden werd het 35-jarige bestaan van Toto gevierd met een reeks uitzinnige concerten. Ook in Amsterdam werd het groot feest. Neem de klassiekers ‘Africa’ en ‘Rosanna’, wie kent ze niet? En ook grote hits als ‘I’ll be Over You’, ‘Stop Loving You’ en ‘Pamela’ kwamen voorbij in de Ziggo Dome. Maar liefst zes Grammy Awards heeft Toto in de wacht gesleept en de opname in de Hall of Fame is dan ook niet meer dan terecht. Toto’s eigen producties, maar ook samenwerkingen met grootheden als Michael Jackson, Stevie Wonder, Miles Davis, Aretha Franklin, Elton John, Pink, Paul McCartney, Santana en Lionel Richie hebben duidelijk een stempel gedrukt op het geluid van vele moderne artiesten. Of het nu om pop, rock of zwijmelmuziek gaat, Toto weet de weg en op zaterdag 30 mei 2015 leidt die weg nog eens naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Toto – An Evening With
Datum: Zaterdag 30 mei 2015
Zaal: Ziggo Dome Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 14 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek