Toto tribute Zeno naar de Boerderij

Ticketmaster

Boerderij‘I’ve been listening to Zeno. I’m blown away. All of you are incredible!’. ’t Zal je maar gezegd worden als tribute band… In het bijzonder als deze quote rechtstreeks afkomstig is van niemand minder dan Steve Porcaro, de mede-oprichter en toetsenist van Toto. Zeno is een initiatief van Joost Vergoossen, die bekendheid geniet als de belangrijkste sologitarist van de symfonische rockformatie Kayak.

Joost Vergoossen werd door de lezers van het vakblad ‘Gitarist’ voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste gitarist van de Benelux’. In Zeno heeft hij zijn krachten gebundeld met Cindy Oudshoorn, de zangeres en blikvanger van eveneens Kayak. Zij deelt de lead vocals met Martin van der Starre. Deze charismatische rockzanger is onder andere bekend van de theaterprodukties ‘Jesus Christ Superstar’, ‘We Will Rock You’ en ‘Woodstock The Story’. Zeno bestaat ook verder uit muzikanten met een grote staat van dienst en die tot de absolute top van ons land mogen worden gerekend.Er is alle reden toe om de muziek van Toto te eren. De Amerikaanse band vierde onlangs z’n 35-jarig jubileum, het repertoire is welhaast onuitputtelijk en vele hits hebben zich inmiddels als tijdloos bewezen. Tijdens een optreden van Zeno passeert het merendeel van deze klassiekers -denk aan ‘Rosanna’, ‘Africa’, ‘Stop Loving You’, ‘Pamela’, ‘Hold The Line’, ‘99’ en ‘Georgy Porgy’- de revue.

Zeno (Toto Tribute)
+ support Joost Vergoossen band
Datum: vrijdag 17 april 2015
Zaal: De Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek