All Time Low naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgIn tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, is All Time Low (hun naam komt uit een tekst van New Found Glory) een van de meest energieke bands binnen het poppunkgenre. Het kwartet uit de Verenigde Staten toert zo ongeveer 365 dagen per jaar rond de wereld, maar heeft in de elf jaar van hun bestaan ook al vijf studioalbums uitgebracht en een zesde komt eraan. En dan speelt All Time Low ook nog een rol als zichzelf in de binnenkort te verschijnen film Fan Girl (met Meg Ryan). Zet nog even die knaller Dear Maria, Count Me In op en maak je klaar voor een All Time High vanavond!

All Time Low
Datum: woensdag 11 maart 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Ronda

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek