Body Count feat Ice-T naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg‘Body Count’s in the house’! Na 9 jaar komt de illustere rap-metal band rond de wereldberoemde rapper/acteur Ice-T weer naar Amsterdam. Samen met gitarist Ernie C stond deze übergangster begin jaren ’90 aan de wieg van de crossover tussen metal en hiphop. De band zorgde voor veel controversie door geen enkel blad voor de mond te nemen en nummers als ‘KKK Bitch’, ‘Evil Dick’ en vooral het beruchte ‘Cop Killer’ brachten veel opschudding teweeg in de Verenigde Staten. Inmiddels zijn meerdere bandleden uit de originele line-up helaas om het leven gekomen door ziektes of drive-by’s en zijn alleen Ice-T en Ernie C nog overgebleven.

Body Count feat Ice-T
Datum: woensdag 10 juni 2015
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Voorverkoop start zaterdag 15 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek