De Deeldeliers naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Deeldeliers is de nieuwe show van verhalenverteller, komediant, zanger, dichter, drummer, dj en jazzkenner Jules Deelder en toetsenist Bas van Lier. In dit muzikale theaterprogramma komt Jules met al zijn disciplines aan bod, op muziek gezet door Bas van Lier. De bezoeker wordt meegenomen in de gedachtekronkels van Jules, om dan weer naar de mooiste muziek te luisteren en vervolgens midden in een nummer een typische Deelder-voordracht te horen. Het is absurd, gevoelig, grof, ruig, triest, hilarisch, maar bovenal muzikaal – een must voor iedereen die van muziek en woordkunst houdt!

De Deeldeliers
Datum: zaterdag 14 maart 2015
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek