Fiddler’s Green naar Tivoli De Helling

Ticketmaster

tivoliFiddler’s Green mixt op uitstekende wijze folk, ska en punk en staat daarmee altijd garant voor een gezellig feestje. De band komt zelf uit Duitsland, maar met hun liveshows waan je je een avondje in een oergezellige Ierse pub. Ook de meest recente plaat Winners & Boozers is er weer eentje waarbij de voetjes van de vloer moeten. En dat de band van touren houdt is geen geheim, want al in 2004, 14 jaar na oprichting, werd de mijlpaal van 1000 gespeelde concerten bereikt. Op 12 april mag er in elk geval weer een concert worden bijgeschreven, want dan brengt Fiddler’s Green hun pubcrawl naar De Helling!

Fiddler’s Green
Zaal: Tivoli De Helling
Datum: 12 april 2015
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek