Hennie Vrienten naar Hedon

Ticketmaster

hedonDrieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten, zanger van de legendarische band Doe Maar, terug met de plaat ‘En Toch…’ “Ik heb een heel groot gedeelte van mijn leven verspild aan dingen perfect te krijgen. Nu doe ik mijn uiterste best om de perfectie buiten te sluiten; om het toeval en de rafeltjes te omarmen.”
Op ‘En Toch…’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en gespeeld met de band MY BABY en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel en zoon van. ‘En Toch…’ is echt een album; één geheel met kop en staart.

Tijdens het optreden live in Hedon speelt Henny Vrienten met MY BABY, Wouter Planteijdt en Hein Offermans.

Hennie Vrienten
Datum: vrijdag 13 februari 2015
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek