Henny Vrienten naar poppodium W2

Ticketmaster

W2Hij opende in 1987 W2 Poppodium (toen nog Willem II Concertzaal) samen met John Hiatt en zijn Magnificent 7 en speelde 21 september 2012 een try-out op onze planken met Doe Maar. De show was binnen 3 minuten uitverkocht!

Nu is hij terug met de plaat ‘En Toch…’ Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum staat Henny Vrienten, zanger van de legendarische band Doe Maar wederom bij ons op het podium. “Ik heb een heel groot gedeelte van mijn leven verspild aan dingen perfect te krijgen. Nu doe ik mijn uiterste best om de perfectie buiten te sluiten; om het toeval en de rafeltjes te omarmen.” Op ‘En Toch…’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en gespeeld met de band My Baby en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel en zoon van. ‘En Toch…’ is echt een album; één geheel met kop en staart.

Henny Vrienten
Datum: 08 maart
Zaal: W2, Den Bosch
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Voorverkoop start 14 november om 10 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek