Herman Brood Academie naar Hedon

Ticketmaster

hedonHet doel van de tour is om acts van de opleiding voor hun doorbraak een podium te bieden. De line-up van de tour wordt gevormd uit studenten die naar aanleiding van hun prestaties op de opleiding worden geselecteerd. Op deze manier mogen muzikanten van elk studiejaar mee op tour. Naast de studenten van de muzikantenopleiding verzorgen studenten van de opleiding Music Industry Professional de gehele productie en promotie van de tour en de studenten van podium / studiotechniek het licht en geluid bij de optredens. Door het succes van bands als Mister and Mississippi, John Coffey, Birth of Joy, en het meest recent, Taymir, die allemaal hun roots hebben liggen op de Utrechtse school, is het idee ontstaan om het talent een kans te geven om zich te profileren. Acts die tot nu toe hebben deelgenomen aan de tour zijn o.a.: Emil Landman, Rondé, The Silverfaces, LAKSHMI en Project Bongo.

Herman Brood Academie
Datum: zondag 22 februari 2015
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek