Jaya the Cat terug naar Underground Lelystad

Ticketmaster

undergroundNa hun geweldige optreden in november 2012 komen de mannen van Jaya the Cat gelukkig weer terug naar Lelystad. De Amerikaans-Nederlandse formatie speelt een compromisloze en originele mix van reggae, punk rock en ska. Deze jongens weten hoe je samen met het publiek een feestje moet bouwen. Hun shows monden dan ook regelmatig uit in dronken feesten, waarbij het publiek net zo hard zingt en swingt als de band zelf.

JAYA THE CAT
Jaya the Cat komt van origine uit Boston en is gevestigd in Amsterdam. Ze staan bekend om hun uitstekende live-reputatie. Hoewel ze liever hun eigen headlinershows spelen, hebben ze het podium gedeeld met bands als Sublime, Beatsteaks en Less Than Jake. Daarnaast – stonden ze op festivals zoals de Vans Warped Tour, Lowlands, Rebellion en Pukkelpop.

Jaya the Cat
Datum: 10 januari 2015
Zaal: Underground, Lelystad
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek