Low naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgHet Amerikaanse trio Low ontstond 21 jaar geleden als tegenwicht voor de destijds ruige grunge- en post-punk genres. Met lange, uitgesponnen indierocknummers stonden ze aan de wieg van een nieuwe beweging, later ook wel ‘slowcore’ genoemd. Optredens met hun minimalistische muziek werden in eerste instantie niet altijd warm onthaald bij het rockpubliek, met als gevolg van onsympathieke reacties de volume knop die als statement juist alleen nog maar zachter werd gezet. Maar door de jaren heen heeft Low een grote groep liefhebbers om zich heen verzameld en mag zelfs Led Zeppelin zanger Robert Plant tot hun fans rekenen. Vorig jaar bracht het trio alweer hun tiende album ‘The Invisible Way’ uit op het toonaangevende Sub Pop label, met als producer dit keer Wilco frontman Jeff Tweedy. De prachtige samenzang van het muzikale echtpaar Alan Sparhawk en Mimi Parker zal in de unieke setting van kamermuziekzaal Hertz ongetwijfeld geweldig tot zijn recht komen!

Low
Datum: zaterdag 17 januari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Hertz

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek