Mister & Mississippi naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeMister & Mississippi veroverde in een korte tijd Nederland. De leden van de Nederlandse folkband Mister and Mississippi leerden elkaar kennen op de Herman Brood Academie tijdens een schoolopdracht.

De klik was zo goed dat Samgar Lemuël Jacobs, Maxime Barlag, Tom Broshuisen en Danny van Tiggele besloten om als band verder te gaan. De band veroverde in een korte tijd Nederland. Via o.a. supports voor Blaudzun, een album om trots op te zijn, een eigen clubtournee, vele festivals en een 3FM Award als toetje. Het bejubelde debuutalbum staat vol met indiefolk in de stijl van Bon Iver en Fleet Foxes.

De band werkte ondertussen aan nieuw materiaal en het nieuwe album zal begin 2015 het levenslicht zien.

Mister & Mississippi
Datum: 13 maart 2015
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek