Mister & Mississippi naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Utrechtse indiefolkband Mister & Mississippi heeft in een razend tempo het Nederlandse poplandschap veroverd. Wat begon als een eenmalige samenwerking van vier studenten aan de Herman Brood-academie, groeide binnen no-time uit tot een volwassen band in de stijl van Bon Iver, Sigur Rós en Fleet Foxes. Slechts zeven maanden na het verschijnen van hun debuutalbum stond het kwartet in de zomer van 2013 al op Lowlands en dan wonnen ze dat jaar ook nog eens – geheel terecht – de 3FM-award voor beste nieuwkomer. We kunnen niet wachten op het tweede album!

Mister & Mississippi
Datum: donderdag 29 januari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Pandora

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek