Peter Pan Speedrock naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

TivoliDe drie stoere kerels uit Eindhoven Rock City die zich Peter Pan Speedrock noemen, kunnen we het beste omschrijven met een van hun eigen songtitels: Always Drunk, Always Loud, Always Right. Het superpowertrio in de stijl van Turbonegro, The Hellacopters en Nashville Pussy bestaat alweer een jaar of achttien, maar vertoont nog geen enkel spoor van metaalmoeheid. Luister maar eens naar hun nieuwe album Buckle Up & Shove It! (2014) – alleen al op het eerste nummer rockt Peter Pan Speedrock harder dan de meeste andere bands op een hele plaat. Is het podium al verstevigd voor Dikke Dennis?

Peter Pan Speedrock
Zaal: Tivoli De Helling
Datum: 14 maart 2015
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek