The Gentle Storm naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Componist Arjen Lucassen en zangeres Anneke van Giersbergen zijn de samenwerking aangegaan voor een nieuw project ‘The Gentle Storm’, dat in maart het debuut ‘The Diary’ uitbrengt. Anneke heeft enkele van Nederlands beste metalmuzikanten om zich heen verzameld om dit album live te gaan presenteren en de aftrap van de tour vindt deze avond plaats in de Melkweg. Anneke van Giersbergen, die deze maand precies 20 jaar geleden haar carrière bij The Gathering begon, zal naast werk van The Gentle Storm en nummers uit haar solo repertoire, ook enkele The Gathering klassiekers in de setlijst opnemen. Dit is het enige optreden waarbij Arjen Lucassen als speciale gast te zien en te horen zal zijn!

The Gentle Storm
Datum: donderdag 26 maart 2015
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop start vr 14 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek