Tove Lo voor het eerst naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Iedereen met een goed stel oren kan je vertellen dat Zweden hét land is waar hedendaagse pop-talenten gekweekt worden. De uit Stockholm afkomstige Tove Lo heeft echter de typische zoete elecotropop die we van de Zweden gewend zijn, besmeurd met een flinke bak rauwe eerlijkheid. Het soort waar je het alleen maar roerend mee eens kan zijn en waarvan je zou willen dat je het zelf had geschreven. Haar nummers zijn niet alleen ontwapenend mooi, ze zijn ook nog eens meer dan dansbaar. Na een nummer 1 notering in de Top 40 van ‘Habits (Stay High)’ is het nu tijd voor haar eerste concert in Nederland!

Tove Lo
Datum: 27 januari 2015
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop start vrijdag 14 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek