While She Sleeps naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Het Engelse While She Sleeps keert weer terug naar de Melkweg met een nieuw album! In 2012 wonnen deze mannen Kerrangs ‘Best British Newcomer’ award en sindsdien is het hard gegaan met supports voor bands als Asking Alexandria en Bullet For My Valentine en festivals als Groezrock, Pukkelpop en Hellfest. Op het debuutalbum ‘This Is The Six’ uit 2012 hoorden we al een portie metalcore van de bovenste plank in de stijl van Bring Me The Horizon en As I Lay Dying en na wat stemproblemen voor zanger Lawrence “Loz” Taylor komt eind maart eindelijk de langverwachte opvolger ‘Brainwashed’. De mannen komen natuurlijk alleen en hebben samengespannen met het Canadese Cancer Bats.

While She Sleeps
Zaal: Melkweg
Datum: 03 april 2015
Aanvang : 17.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek