D’Angelo naar Paradiso

Ticketmaster

paradisoDe legendarische soul/funk-artiest D’Angelo geeft met zijn The Second Coming Tour een exclusief Nederlands concert in Paradiso. The Second Coming Tour is een gloednieuwe show, die het publiek kennis laat maken met een nieuwe kant van D’Angelo. Met zijn band The Vanguard laat hij zowel zijn vele populaire hits horen als nieuwe liedjes en kersverse interpretaties van covers. De zanger, gitarist en toetsenist neemt hierin de rol aan van bandleider en laat zich omringen door bekroonde muzikanten. De huidige samenstelling van The Vanguard bestaat uit bassist Pino Palladino, gitaristen Jesse Johnson en Isaiah Sharkey, toetsenist Cleo ‘Pookie’ Sample en drummer John Blackwell. Ondanks de toenemende populariteit van sequencers, auto-tune, backing tracks en lip synching spelen D’Angelo en zijn band The Vanguard elke noot live.

D’Angelo
Datum: Maandag 02 maart 2015
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 14 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek