Ariana Grande op vrijdag 29 mei naar Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeOp vrijdag 29 mei geeft de Amerikaanse zangeres Ariana Grande een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van The Honeymoon Tour waarmee ze meerdere Europese landen aandoet. De 21-jarige zangeres werd bekend door de Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat. In 2011 bracht ze haar eerste single Put Your Hearts Up uit gevolgd door de single The Way, een samenwerking met Mac Miller, die tevens haar echte doorbraak betekende.

Haar debuutalbum Yours Truly kwam op nummer 1 binnen in The Billboard Top 200, The Billboard Digital Albums Chart en in de iTunes Overall Albums Chart. Mede door dit succes en haar indrukwekkende sound werd ze meteen bestempeld als beste nieuwe artiest van 2013.

Maar ook 2014 is nu al een succesjaar. Voorafgaand aan haar tweede album My Everything dat eerder dit jaar verscheen kwam de megahit Problem uit samen met Iggy Azalea. Ze behaalde hiermee het record van jongste artiest waarvan een single debuteert met meer dan 400.000 downloads binnen een week. Met dit nummer bereikte ze ook nog eens de nummer 1 positie in 65 landen. Met Bang Bang scoorde ze opnieuw een grote hit samen met Jessie J en Nicki Minaj.

Het afgelopen weekend was Ariana Grande in Europa voor de MTV European Music Awards in Glasgow waar ze een spectaculair optreden gaf en twee MTV awards in de wacht sleepte voor beste song en beste zangeres. Vanavond treedt de zangeres op in de eerste live show van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Ariana Grande – The Honeymoon Tour
Datum: Vrijdag 29 mei
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19.00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 21 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek