Henny Vrienten naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortIn november verscheen het alom geprezen album ‘En Toch…’ van Henny Vrienten, bijna een kwart eeuw na zijn laatste soloplaat. Na vorig jaar voor de allerlaatste keer met Doe Maar op de bühne gestaan te hebben, blijkt het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan: Henny besloot samen met zijn zoon Xander een album op te nemen. Op dit album neemt hij afstand van de perfectie die hij in Doe Maar zo nastreefde, en horen we de hele integere en persoonlijke kant van Vrienten.

Met dit nieuwe album gaat Henny Vrienten in 2015 op tour door Nederland en doet hij op 6 februari De Oosterpoort aan, samen met zijn zoon Xander, My Baby en Wouter Planteijdt.

Henny Vrienten
Datum: Vrijdag 06 februari 2015
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort, Groningen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek