Kenny Wayne Shepherd naar de Stadsschouwburg Groningen

Ticketmaster

OosterpoortKenny Wayne Shepherd is een Amerikaanse gitarist en singer-songwriter. Hij debuteerde al op 18-jarige leeftijd met het album ‘Ledbetter Heights’ en bracht daarna nog zes studioalbums uit, waarvan er vier de platina status behaalden in Amerika.

Dit jaar verscheen ‘Goin’ Home’, het meest recente album van de bluesrocker. De plaat is een ontdekkingsreis door de muziek van artiesten die een grote invloed op Shepherd hadden, zoals B.B. King, Bo Diddley en Stevie Ray Vaughan. Hij dook in hun catalogi en koos nummers die hem inspireerden toen hij gitaar leerde spelen. Enkele goede vrienden van Shepherd, zoals Ringo Starr, Joe Walsch en Keb’ Mo’ leverden een bijdrage aan de plaat.

Kenny Wayne Shepherd
Datum: Maandag 20 april 2015
Aanvnag 20.15 uur
Zaal: Stadsschouwburg Groningen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek