Mister and Mississippi naar Metropool

Ticketmaster

metropoolTwee jaar geleden was deze band één van de meest verrassende nieuwkomers. Met hun gelijknamige debuut gooide Mister and Mississippi hoge ogen. Inmiddels is het tijd voor een opvolger. Het uitbrengen van het tweede album gaat gepaard met een tour die de band op 7 maart naar Metropool brengt.

We Only Part To Meet Again is de titel van het tweede album dat op 30 januari verschijnt. Op de nieuwe plaat blijven de sterke melodieën en de samenzang behouden. Het groepsgeluid wordt rijker door het toevoegen van strijkers en blazers.

Net als de vorige keer staat Mister and Mississippi in de kleine zaal van Metropool. Het vorige concert in Hengelo was ver van tevoren uitverkocht en Metropool vermoed dat de kaarten op 7 maart al ruimschoots op zijn.

Mister and Missisippi
Datum: 7 maart 2015
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek