Blackout met Noisia, Audio, Neonlight en Black Sun Empire naar Tivolivredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgBlackout is de vaste drum ‘n’ bass- en dubstepavond van Black Sun Empire in TivoliVredenburg. Met vanavond wereldsterren uit eigen land: Noisia! De drie Groningers maakten remixes voor grote artiesten als Prodigy en hun sounds zijn gebruikt in trailers voor Hollywood blockbusters. Verder vanavond: Audio, die met zijn creatieve en harde producties de essentie pakt van D&B en als resident bij de wereldberoemde drum ‘n’ bass party Therapy Sessions door heel Europa draait. Ook de mannen van het Duitse Neonlight staan vanavond bij Blackout voor nog meer smerige bassen en vanzelfsprekend is de hele BSE-crew er ook!

Blackout: Noisia, Audio, Neonlight, Black Sun Empire
Datum: vrijdag 30 januari 2015
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek