Extra concert Fleetwood Mac in de Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeWegens grote belangstelling voor het concert van Fleetwood Mac op 1 juni 2015 in de Ziggo Dome, zal de band een extra concert geven. Deze show zal op 31 mei 2015 plaatsvinden, tevens in de Ziggo Dome. Na een volledig uitverkochte tour in 2013, keren rocklegendes Fleetwood Mac in 2015 terug naar Nederland met hun On With The Show Tour. Deze succesvolle tour reist op dit moment door de Verenigde Staten en behelst bijna 70 shows door heel het land. Na afwezigheid van 16 jaar heeft ook Christine McVie zich weer aangesloten bij de band.

Tijdens de tour in 2013 verscheen Christine McVie in de London O2 Arena al op het podium om de klassieker Don’t Stop te brengen en ontving daarmee een staande ovatie van het publiek. “Het voelde zo vertrouwd om weer met de rest op het podium te staan. Daarna begonnen we weer te praten over optreden en het voelt alsof dit de juiste tijd is om dat weer te doen”, zegt ze zelf. De rest van de band zegt: ”Wat ons betreft is ze eigenlijk nooit weggeweest. Het verheugt ons haar weer bij ons op het podium te hebben”.

Fleetwood Mac brak in 1977 door met het album “Rumours”. In haar ruim 47 jarig bestaan heeft de band ondanks diverse wisselingen in bandbezetting talloze hits weten te scoren met onder andere ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Big Love’ en ‘Little Lies’. En ook op dit moment ontvangt de band lovende recensies over de On With The Show Tour in Amerika.

Fleetwood Mac – On With The Show Tour
Datum: Zondag 31 mei 2015 (extra show)
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek